Post Reply links me to Forum : /

CopetCopet Senior
edited 11:33PM in Site/Forums
Sometimes when I hit the REPLY button in a thread, it just links me back to the forum display, then I try again and it does the same thing, so basically I can't reply to some threads. Am I the only one this happens to?
user posted image

Comments

  • MahaTmAMahaTmA Senior
    edited 11:33PM
    Let's say "yes" thusfar. What browser are you using?
    Science is the belief in the ignorance of experts.
    - Richard Feynman
  • BladeBlade PVKII Team
    edited 11:33PM
    brr, never happened to me. :?
  • CopetCopet Senior
    edited 11:33PM
    I'm using firefox, and I tried to reply to this thread and it did the same thing, then I tried again and it worked tongue.gif
    user posted image
  • HaVoKHaVoK PVKII Team
    edited 11:33PM
    Sure there isn't some kind of weird problem with the backspace button, like your hitting it when your doing things outside of the textbox itll page back.

    XVAAG.gif

  • CopetCopet Senior
    edited 11:33PM
    I'm sure sad.gif I just click the reply button and it sends me back to the main forum view half the time. Is it just me? Fess up people!
    user posted image
  • NorphTehDwarfNorphTehDwarf Senior
    edited 11:33PM
    *Stupid idea* maybe you should clear your cookies?
    E Unim Pluribus
    "From One, Many"(Small Pieces!)
    image
    "jump from desertruin tower directly onto ham"- Masmak
    InfiniteJorge: DABNIKESBHJKBHHA!!!!!!!!!11111
  • TemplaR_1184TemplaR_1184 Members
    edited 11:33PM
    Thats not the problem, do you run any software for your mouse? Etc I run some Logitech software for my mouse so it uses different functions on the different buttons and theres shortcuts to enable them. That might be the thing but I highly doubt that cookies would be the issue, none the less try it all.
    .

    user posted image

    Join the crusade to the holy land!
Sign In or Register to comment.